top of page
DSC08642.jpg
DSC_2747.JPG

Joehoeee!

Ik ben Astrid, het gezicht achter de camera. Ik ben 24 jaar, woon in Ede en in augustus 2022 ben ik zelf getrouwd en dat vond ik echt een feestje om te regelen.

 

Ik houd van gezelligheid en mensen om me heen. Maar met een avondje even helemaal niks, de kachel aan en een lekker theetje op de bank maak je me ook gelukkig. Verder houd ik van lekker buiten zijn, spelletjes doen, op reis gaan, avondjes met vrienden, ons huis inrichten en de meubels elke week weer een ander plekje geven (oeps!), lekker eten en kringlopen vind ik ook heerlijk. In het dagelijks leven sta ik voor de klas, maar naast die passie voor het onderwijs staat fotografie ook hoog op mijn favorieten lijstje. Het allerleukst vind ik de liefde tussen twee mensen vast leggen. Het liefst bij het gouden uurtje op een toffe locatie, fantastisch is dat! Ik geniet ervan om samen op pad te gaan en foto's te maken. Maar ook het nabewerken is een feestje!

 

Ik zou het erg leuk vinden als ik jullie op de foto mag zetten. Samen op zoek naar de mooiste plekjes en daar jullie vastleggen op een ongedwongen manier. Of met jullie mee om de mooiste dag van je leven vast te leggen!

Hopelijk tot snel!

Liefs,

Astrid

bottom of page